29-04-2019

In verband met werkzaamheden zijn de komenden maanden de Gageldijk en Herenweg afgesloten. De tijdelijke bebording zorgt voor wat verwarring over de bereikbaarheid.

Hoe kunt u ons bereiken?

Vanuit Westbroek:
U rijdt richting de rotonde en neemt daar de eerste afslag zodat u op de N230 de eerste afslag naar Maarsseveen/Maarsseveense Plassen kunt nemen. Bovenaan de aflag gaat u rechts en rijdt vervolgens helemaal rechtdoor de grote parkeerplaats op.

Vanuit Tienhoven:
U volgt op de Maarsseveensevaart de weg richting Maarssen – Dorp. Waar u normaal gesproken voor de Heren van Maarssen linksaf slaat rijdt u nu door tot aan de stoplichten voor het tankstation en gaat linksaf. U volgt de weg tot over de N230 en neemt bij de stoplichten de afslag naar de N230. Op de N230 neemt u na 100m de afslag Maarsseveen/Maarsseveense Plassen en volgt de weg tot aan de grote parkeerplaats.

Vanuit Maarssen-Dorp:
U rijdt voorbij het tankstation op de Dr. Plesmanlaan en gaat bij de stoplichten rechtsaf. U volgt de weg tot over de N230 en neemt bij de stoplichten de afslag naar de N230. Op de N230 neemt u na 100m de afslag Maarsseveen/Maarsseveense Plassen en volgt de weg tot aan de grote parkeerplaats.