Toezichthouders Strandbad Maarsseveense Plassen
(m/v) seizoen 2021 (april t/m september)

Strandbad Maarsseveen is op zoek naar toezichthouders! Heb je altijd al willen werken in de buitenlucht? Ben je sociaal en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Werk je graag samen in een team? Dan is dit iets voor jou!

Wat en waar?
De Maarsseveense Plassen is een uniek en mooi recreatiegebied nabij Utrecht. Als toezichthouder zorg je, samen met je collega’s, voor de veiligheid van de bezoekers. Je schat risico’s in en grijpt in waar nodig. Tevens draag je zorg voor de hygiëne van de verschillende faciliteiten en verricht je (kleine) reparatiewerkzaamheden. We vragen een open en sociale houding. Als toezichthouder ben je het eerste aanspreekpunt voor badgasten en functioneer je tevens als gastheer/gastvrouw.

Aangezien de diensten sterk afhankelijk zijn van het weer vragen we een flexibele beschikbaarheid en bereidheid om te werken in oproepdienst.

Wie ben je:
– Je bent sociaal en klantvriendelijk
– Je werkt goed samen in een team
– Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, natuurlijk overwicht en kunt probleemoplossend denken/handelen
– Ervaring als toezichthouder is een pré
– Beschikking over een Lifeguard- of KNBRD reddend zwemmen diploma óf bereidheid om dit te halen

Wat bieden wij:
Een leuke, afwisselende en uitdagende baan. Je komt te werken in een gezellig team in een ontspannen sfeer. De locatie, in de natuur en aan het water, maakt deze werkplek extra bijzonder. Het salaris is tussen de € 11,84 en € 13,23 per uur. Verder ontvang je een toeslag voor diensten in het weekend en op feestdagen. Ook kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding van € 6,00 bij een woon-werk afstand van meer dan 10 kilometer.

Bij de start van het seizoen krijg je een introductie door een terreinbeheerder van het strandbad. Vervolgens loop je met een ervaren toezichthouder mee, waarna je zelfstandig (of met een collega) aan de slag kunt. Je krijgt werkkleding en bent verzekerd tijdens de werkzaamheden.

Geïnteresseerd?
Stuur een motivatiebrief en CV naar info@maarsseveenseplassen.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kun je naar dit adres mailen.