21-12-2018

Uitnodiging

Bent u benieuwd naar de resultaten van het baggeronderzoek, de baggeraanpak en de samenhang met andere projecten zoals de MER voor de vaarverbinding Loosdrechtse plassen – Hilversums Kanaal, de aanleg van natuureilanden of het herstel van de legakkers in de Kievitsbuurten? Of heeft u vragen over één van de andere projecten uit het uitvoeringsprogramma? Kom dan op donderdagavond 10 januari langs in De Vrijbuiter!

Het programma start met een presentatie over het baggeronderzoek in de Loosdrechtse plassen; om hoeveel bagger gaat het, waar bevindt het zich en hoe schoon is het? Daarna wordt toegelicht hoe we het baggerwerk de komende jaren willen gaan uitvoeren. Met een vraaggesprek worden de consequenties, de kansen en de risico’s van het baggeren op de afzonderlijke projecten inzichtelijk. Er is volop ruimte om onder het genot van een hapje en drankje in gesprek te gaan met één van de aanwezige projectleiders.

Datum: Donderdag 10 januari 2019

Tijd: 16.00 – 19.30 uur

Locatie: Watersportvereniging De Vrijbuiter, Oud Loosdrechtsedijk 137 Loosdrecht

Programma:

16.00 uur Inloop en welkom door Dion Ket

16.15 uur Presentatie baggeronderzoek door Malou van Meer en Saskia Buijs van
ingenieursbureau Tauw.

17.15 uur Pauze en eten

18.00 uur Presentatie plan van aanpak baggeren en zwevend slib door Thijs Stam (OVP)
Jacques van Alphen (Waternet)

18.30 uur Vraaggesprek ‘Samenhang baggeren en omgeving’

19.15 uur Afsluiting en borrel

Wij hopen u bij De Vrijbuiter te begroeten. Mocht u zich nog niet hebben aangemeld dan horen wij graag uiterlijk maandag 7 januari via »secretariaat_ovp@noord-holland.nl of u aanwezig bent. Mocht u speciale dieetwensen hebben dan kunt u dat aangeven.

Met vriendelijke groet,

Namens het programma Oostelijke Vechtplassen

Dion Ket

Programmamanager