Wij zoeken een:

Teamleider Bedrijfsvoering/businesscontroller m/v

Het gaat om een functie van 36 uur per week.

Ontspanning, rust, beweging en plezier bieden, dát is ons doel. Zodat iedereen kan genieten van zijn vrije tijd, in vrij toegankelijke en eigentijdse recreatievoorzieningen in het buitengebied. Wij beheren op een klantgerichte en professionele wijze recreatieterreinen, vaarwegen en routes voor onze partners: de recreatieschappen en gemeenten in het midden van Nederland. Onze medewerkers doen dat met grote betrokkenheid en enthousiasme. Samenwerking, transparantie en verbinding vinden we belangrijk. Spreekt dit beeld jou aan? Dan zien wij jou graag als onze nieuwe teamleider Bedrijfsvoering/businesscontroller.

Wie zijn wij?

Recreatie Midden-Nederland (RMN) is de uitvoeringsorganisatie voor enkele recreatieschappen in de provincie Utrecht. Onze missie: buiten recreëren binnen handbereik. Wij ontwikkelen, beheren en onderhouden (vrij) toegankelijke en eigentijdse recreatievoorzieningen en bieden allerlei mogelijkheden voor wandelen, fietsen en kanovaren. Daarbij gaan wij zorgvuldig om met natuur en landschap.

Wat ga jij doen…

… als businesscontroller

Als Businesscontroller ben je primair adviseur van de directeur en het bestuur. In voorkomende gevallen breng je onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd, advies uit aan het bestuur over de kaderstelling en de beheersing van de bedrijfsvoering en businesscontrol.

Verder toets je de integraliteit van adviezen en bewaak en toets je organisatiebreed de effectiviteit en efficiency van de inzet van middelen. Bovendien adviseer je de directeur en het bestuur over de naleving van kaders en richtlijnen en over de kwaliteit van de aangeleverde informatie in het kader van de planning- en controlcyclus.

… als teamleider Bedrijfsvoering

Als teamleider bedrijfsvoering geef je op een resultaat- en mensgerichte wijze leiding aan 14 medewerkers, verdeeld over de clusters Financiën, P&O, Juridische zaken, Communicatie, I&A, DIV en Office. Als teamleider zorg je er voor dat de overige teams binnen RMN optimaal worden ondersteund op het gebied van bedrijfsvoering. Je bent lid van het Managementteam en als zodanig ben je (mede) verantwoordelijk voor de concernbrede implementatie, sturing en beheersing van de afgesproken organisatieontwikkelingsprocessen op strategisch niveau. Je bent de eerste waarnemer van de directeur en daarmee ook waarnemend secretaris van het Bestuur van de uitvoeringsorganisatie.

Wat breng je mee?

Als businesscontroller draag je zorg voor de tijdigheid, de volledigheid, de juistheid en de toereikendheid van de in de planning- en controlproducten opgenomen gegevens. De businesscontroller bewaakt de doelmatigheid en de rechtmatigheid van het beheer van de organisatie. Als businesscontroller bewaak je de kaderstelling en de naleving daarvan op een pragmatische en verbindende wijze. Als teamleider bedrijfsvoering weet je vanuit je achtergrond en ervaring het team met natuurlijk gezag op een inspirerende wijze mee te nemen in een kwalitatieve doorontwikkeling van de bedrijfsvoering. Je laat de inhoud bij de medewerkers en je hebt een duidelijke visie op het vakgebied. Bekendheid met strategisch HRM is een pre.

Jouw managementstijl is duidelijk en consequent. Naast betrokkenheid weet je door te pakken. Andere belangrijke kwaliteiten:

  • Academisch werk- en denkniveau.
  • Procesgericht en in staat om planmatig en geordend te werken.
  • Klantgericht en verbindend.
  • Daadkrachtig en gezaghebbend.
  • Een stevige sparring partner voor management en bestuur, met een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.
  • Actiegericht en snel in denken en doen.
  • Representatief en communicatief sterk.
  • Je werkt en denkt vanuit onze kernwaarden Samen, Respectvol en Betrokken.

Herken jij jezelf in dit verhaal?

En ben je enthousiast? Laat ons dat dan weten en stuur jouw CV en motivatiebrief aan Annemiek Roessen (directeur RMN) via »personeelszaken@recreatiemiddennederland.nl.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Annemiek Roessen, tel. 06-15017620.

Reactietermijn tot 29 november 2017

Deze functie is gewaardeerd op schaal 12 (max. € 5.284,14 bruto per maand bij een 36-urige werkweek). RMN volgt de Cao provincies.