Recreatie Midden-Nederland zoekt, in opdracht van het recreatieschap Stichtse Groenlanden, een ambitieuze ondernemer met creatieve ideeën om een horecavoorziening in combinatie met recreatieve activiteiten op te zetten en te exploiteren op recreatieterrein Strijkviertel (Utrecht).

Inmiddels is er een geschikte kandidaat gevonden, waarmee de procedure wordt voorgezet.

» Meer informatie.

Locatie
Recreatieschap Stichtse Groenlanden is eigenaar van recreatieterrein Strijkviertel. Strijkviertel ligt langs de A12, nabij knooppunt Oudenrijn (A12/A2, Utrecht De Meern). Het recreatieterrein bestaat uit een recreatieplas (13ha), aanliggende zandstranden en oevers (6ha), parkeerterreinen, picknickplaatsen, ligweiden en toiletgebouwen. De oorspronkelijke zandwinput diende vroeger als stortplaats voor onder meer bagger en puin, maar is inmiddels gesaneerd en kent een zeer goede waterkwaliteit. Jaarlijks komen vele recreanten om te zwemmen, zonnen, wandelen, fietsen, surfen en te vissen.

Aan de noordoostkant van Strijkviertel staat de bouw van een nieuwbouwwijk (Rijnvliet) op de planning. Hier moeten uiteindelijk 1.100 woning verrijzen. Eind 2017 start de verkoop van de eerste 50 woningen.

Regelmatig worden er kleine en grotere evenementen georganiseerd op het terrein.

Procedure en informatie

»Inschrijfleidraad met kaart van en informatie over het gebied

»Planning 2e selectieronde werving ondernemer Strijkviertel

»1e Nota van inlichtingen

»2e Nota van inlichtingen

»Evenementen Strijkviertel 2017

Contact
Voor meer informatie over de werving van een nieuwe recreatieondernemer Strijkviertel en/of over de procedure kunt u
contact opnemen met Coen van Beusekom (inhoudelijke zaken) of Jeroen Woudenberg (procedure) via telefoon 030 – 297 4000 of e-mail:
»strijkviertel@recreatiemiddennederland.nl

Ons adres is: Recreatie Midden-Nederland, Postbus 8058, 3503 RB, Utrecht.