19-04-2017

Het MTB-vignet 2016-2017 nu te koop

Het herfstseizoen is begonnen en dat betekent: tijd om te mountainbiken! De mtb-routes op de Utrechtse Heuvelrug lenen zich hier uitstekend voor. Met mooie routes op allerlei niveaus is dit dé mountainbike omgeving voor beginner en ervaren mtb’er.

Wanneer je op de Heuvelrug gaat mountainbiken moet je in het bezit zijn van een vignet. Dit vignet maakt het niet alleen mogelijk dat de routes hier liggen, maar ook beheerd en onderhouden kunnen worden. Als consument betaal je €7,50 voor een vignet. Met dit vignet kun je een heel kalenderjaar mountainbiken op de Heuvelrug. Doordat de vignetten zonder winstmarge verkocht worden betekent het dat alle opbrengsten geheel ten goede komen aan de MTB routes!

Mede dankzij de consument en de verkooppunten is het mtb-vignet het afgelopen jaar een succes geworden. Een aantal van deze routes staat namelijk in de landelijke top 10.

Het nieuwe mountainbike-vignet voor 2017 is vanaf nu verkrijgbaar bij onze verkooppunten en is de laatste maanden van 2016 ook geldig.
» Alle verkooppunten

Ben je een distributeur en wil je je graag aanmelden als verkooppunt? Vul dan het formulier in of neem contact op via mtb@recreatiemiddennederland.nl

» Meer informatie over mountainbiken rond de Utrechtse Heuvelrug of aanmelden als vrijwilliger