Middelwaard

Toegankelijkheid
Het terrein is vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang.

Honden
Mits aangelijnd zijn honden ook welkom op dit terrein.

Zwemmen
Voor uw veiligheid controleert de provincie bij officiële zwemplaatsen in oppervlaktewater regelmatig de hygiëne en veiligheid. Zwemwater.nl informeert over de hygiëne en veiligheid van buitenzwemplekken. Zwemplekken die zijn aangewezen en onderzocht door de provincies, de omgevingsdiensten, de waterschappen en Rijkswaterstaat.
Let op, het zwemseizoen loopt van 1 mei tot 1 oktober. De zwemwaterkwaliteit en de fysieke veiligheid wordt ook alleen in die periode gecontroleerd. In die periode is zwemwater.nl gevuld met actuele informatie en nieuws over de officiële zwemlocaties in Nederland.

Toiletunit
De toiletunit op het terrein Middelwaard is aanwezig in de periode 1 april – 1 nov.  Bij hoogwater in de Lek kan het zo zijn dat de unit iets later wordt geplaatst of eerder wordt verwijderd. Ook in het seizoen komt het wel eens voor dat de unit tijdelijk verwijderd moet worden vanwege hoogwater.

In de winterperiode 1 nov. – 1 april is de zg. gesloten periode in de uiterwaarden van kracht, alle voorzieningen moeten dan op last van Rijkswaterstaat worden verwijderd.

 

Recreatieschap Recreatieschap Stichtse Groenlanden
Gemeente Vianen
Oppervlakte  1 ha
Kenmerken Parkeerplaats
Strand
Toiletgebouw
Speelveld
Activiteiten Zwemmen
Picknicken
Dagkamperen met een tent