Recreatie Midden-Nederland is op zoek naar een
Medewerker bestuurs- en programmaondersteuning
Startersfunctie | per direct | 32 uur per week

Wie zijn wij?

Recreatie Midden-Nederland is de uitvoeringsorganisatie van en voor Recreatieschap Stichtse Groenlanden en Plassenschap Loosdrecht e.o. Daarnaast werkt Recreatie Midden-Nederland voor het Routebureau Utrecht en het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Recreatieschap Stichtse Groenlanden en Plassenschap Loosdrecht e.o. werken aan voorzieningen voor recreatie en vrije tijd met oog voor natuur en landschap. Recreatie Midden-Nederland zorgt voor de uitvoering van de taken van de recreatieschappen en levert de secretariële ondersteuning en advisering van de schapsbesturen. Zo’n 50 medewerkers werken dagelijks aan het beheer & onderhoud, toezicht & handhaving, exploitatie en ontwikkeling van toegankelijke en eigentijdse recreatievoorzieningen in het buitengebied. Dit buitengebied is veelzijdig en omvat de Vinkeveense en Loosdrechtse Plassen, uitgestrekte veenweide en agrarische gebieden evenals de Lek met zijn prachtige uiterwaarden.

Doel van de functie 

Je bent de rechterhand van de secretaris van de schapsbesturen en de programmamanager. Je zorgt voor het opstellen en bewaken van agenda’s, het opmaken en verzamelen van vergaderstukken, het opstellen van voorstellen en notities, het bijhouden van overzichten, het delen van informatie en beantwoorden van vragen binnen de organisatie. Als programmaondersteuner ben je de centrale spil van het team en adviseer je over de voortgang van het programma, uitputting van middelen en signaleer je risico’s.

Werkzaamheden 

· Voorbereiden van en ondersteunen tijdens (bestuurs)vergaderingen
· Verslaglegging tijdens vergaderingen
· Opstellen van programmadocumenten en bestuursvoorstellen
· Aanleggen en bijhouden van dossiers
· Opstellen en bewaken van planningen en budgetten
· Opstellen van voortgangsrapportages

Wat verwachten wij?

· Een afgeronde opleiding op HBO of academisch niveau (bij voorkeur op het gebied van bestuurskunde, organisatiewetenschappen, politicologie, rechten of sociale geografie en planologie)
· Ervaring in bestuurs- en/of projectondersteuning is een pré
· Het vermogen om overzicht te bewaren, te structureren en prioriteiten te stellen
· Bestuurlijke en omgevingssensitiviteit
· Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
· ‘Hands on’-mentaliteit
· Teamspeler, maar ook de beschikking over een grote mate van zelfstandigheid

Arbeidsvoorwaarden 

– Salarisniveau: Schaal 9 conform de Collectieve Arbeidsvoorwaardenovereenkomst Provincies (CAP)
– Salarisomschrijving: Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 2.655,- en maximaal € 3.792,90 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
– Secundaire arbeidsvoorwaarden: Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individuele Keuze Budget van 22,37% bovenop je maandelijkse salaris
– Dienstverband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
– Contractduur: 1 jaar
– Minimaal aantal uren per week: 28
– Maximaal aantal uren per week: 36
– Standplaats: Utrecht

Sollicitatieprocedure 

Heb je belangstelling voor deze functie? Solliciteer dan tot 7 augustus 2019 met CV en motivatiebrief, gericht aan John Kragten (HRM-adviseur) via personeelszaken@recreatiemiddennederland.nl Meer weten over deze functie? Neem contact op met Sofie Stolwijk (secretaris) via s.stolwijk@recreatiemiddennederland.nl of Bianca van Eck (programmamanager) via b.van.eck@recreatiemiddennederland.nl.

Gesprekken vinden plaats in week 33.

Deze vacature staat gelijktijdig intern en extern uit. Medewerkers van Recreatie Midden-Nederland en andere organisaties die deelnemen aan het samenwerkingsverband ‘Werken in het hart van Nederland’ hebben voorrang in de procedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.