Medewerker strandbad Maarsseveense Plassen – Lifeguard (m/v)

Seizoen 2020 (april t/m september)

Recreatie Midden-Nederland is voor komend seizoen op zoek naar lifeguards! Heb je altijd al willen werken in de buitenlucht? Ben je sociaal en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Beschik je over een Lifeguard- of KNBRD reddend zwemmen diploma óf ben je bereid om deze te halen? Dan is dit iets voor jou!

Wat en waar?
De Maarsseveense Plassen is een uniek en zeer mooi recreatiegebied tussen Utrecht en Maarssen. In het hoogseizoen bevinden zich hier tot wel 6.500 bezoekers per dag. Als lifeguard zorg je, samen met je collega’s, voor de veiligheid van de bezoekers. Je schat risico’s in en grijpt in waar nodig. Tevens draag je zorg voor de hygiëne van de verschillende faciliteiten en verricht je (kleine) reparatiewerkzaamheden. We vragen een open en sociale houding. Als lifeguard ben je het eerste aanspreekpunt voor badgasten en functioneer je tevens als gastheer/gastvrouw.

Aangezien de diensten sterk afhankelijk zijn van het weer vragen we een flexibele beschikbaarheid en bereidheid om te werken in oproepdienst.

Wie ben je:
– Je bent sociaal en klantvriendelijk
– Je werkt goed samen in een team
– Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, natuurlijk overwicht en kunt probleemoplossend denken/handelen,
– Je bent in het bezit van een Lifeguard – of KNBRD reddend zwemmen diploma óf bereid om deze te halen
– Je bent in het bezit van een EHBO-diploma óf bereid om deze te halen
– Woonachtig in de regio Utrecht is een pré,
– Ervaring als lifeguard is een pré

Wat bieden wij:
Een leuke, afwisselende en uitdagende baan. Je komt te werken in een gezellig team in een ontspannen sfeer. De locatie, in de natuur en aan het water, maakt deze werkplek extra bijzonder. Het salaris is tussen de €11,10 en €14,30 vanaf 18 jaar en ouder. Verder gelden er toeslagen (140 en 165%) voor diensten in het weekend en op feestdagen. Ook kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding van €6,- bij een woon-werk afstand van meer dan 10 kilometer. Bij de start van het seizoen krijg je een introductie door de terreinbeheerder van het strandbad. Vervolgens loop je met een ervaren lifeguard mee, waarna je zelfstandig (of met een collega) aan de slag kunt. Je krijgt werkkleding en bent verzekerd tijdens de werkzaamheden. Aan het einde van het seizoen organiseren we een personeelsuitje.

Geïnteresseerd?
Stuur een motivatiebrief en CV naar »personeelszaken@recreatiemiddennederland.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Freek Versloot (terreinbeheerder), »f.versloot@recreatiemiddennederland.nl.