11-06-2018

Aanstaande zondag 17 juni zendt RTV Utrecht de tweede aflevering uit van de serie Mijn mooiste plek. Deze keer staat het Krommerijnpad tussen Utrecht en Wijk bij Duurstede centraal.

Afgelopen zondag 10 juni is RTV Utrecht gestart met het derde seizoen van het televisieprogramma Mijn Mooiste Plek. In de zesdelige televisieserie nemen kijkers presentatrice Evelien de Bruijn mee naar hun mooiste plek in de provincie Utrecht. Dit levert verrassende ontmoetingen op met bijzondere mensen in de prachtigste landschappen die de regio rijk is.

Zondag 17 juni – Aflevering 2:
Het Krommerijnpad is een prachtig wandelpad langs de Kromme Rijn dat loopt van Utrecht tot Wijk bij Duurstede. In 2014 is deze wandelroute nog bekroond als Leukste Wandelroute van Nederland. Evelien laat zich verrassen door het prachtige gevarieerde landschap. In de provincie wordt constant gewerkt aan nieuwe natuur, zo ook bij IJsselstein. Het nieuw aangelegde bos is jong maar nu al een prachtige plek om te wandelen.

De serie is mede mogelijk gemaakt door: provincie Utrecht, kfHein fonds, Staatsbosbeheer, Recreatie Midden-Nederland en IVN.

Mijn Mooiste Plek is tot en met 15 juli iedere zondag en zaterdag daarna te zien op RTV Utrecht. Ook is het programma terug te kijken via »www.rtvutrecht.nl/gemist. Meer informatief over het programma en uitgaanstips zijn te vinden op »www.rtvutrecht.nl/plek

»RTV Utrecht is de omroep voor de stad en provincie Utrecht.