Vier je kinderfeestje bij het Oortjespad! Met de slootjeskist van het Oortjespad wordt je kinderfeestje niet alleen leuk maar ook leerzaam. Bij deze kisten horen schepnetjes en andere materialen om waterbeestjes te vangen en te onderzoeken. De slootjeskist sluit naadloos aan op de kerndoelen basisonderwijs van groep 3 – 8: ‘De leerlingen leren in de eigen omgeving veel voorkomende planten en dieren onderscheiden en benoemen en leren hoe ze functioneren in hun leefomgeving.’

Reserveren
De slootjeskisten reserveren kan door te mailen naar m.ultee@recreatiemiddennederland.nl. Wij zullen de kistjes dan reserveren. Eén kist is geschikt voor 2 tot 4 kinderen. Er zijn maximaal 8 kisten beschikbaar. Houdt er rekening mee dat het belangrijk is om voldoende begeleiders mee te nemen, zeker als niet alle kinderen een zwemdiploma hebben. Vanuit Oortjespad is er geen begeleiding.

Tussen 1 november en 1 april kunt u geen gebruik maken van de slootjeskisten: dan is het te koud en kan er bijna niets worden gevangen.