Medewerker strandbad Maarsseveense Plassen – kassa/receptie(m/v)

Seizoen 2020 (april t/m september)

Recreatie Midden-Nederland is op zoek naar kassa/receptiemedewerkers! Ben je een open en sociaal persoon? Vind je het leuk om met mensen om te gaan? Werk je graag in een leuk en gezellig team? Dan is dit iets voor jou!

Wat en waar?
De Maarsseveense Plassen is een uniek en zeer mooi recreatiegebied tussen Utrecht en Maarssen. In het hoogseizoen bevinden zich hier tot wel 6.500 bezoekers per dag. Als kassa/receptie medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van onze bezoekers. Je taken omvatten onder andere; gasten van informatie voorzien, entreekaarten en abonnementen verkopen, kleine schoonmaakwerkzaamheden verrichten en kleine administratieve taken uitvoeren. Het klantcontact is zowel telefonisch, via mail als persoonlijk.

Aangezien de diensten sterk afhankelijk zijn van het weer vragen we een flexibele beschikbaarheid en bereidheid om te werken in oproepdienst.

Wie ben je:
– Je bent sociaal en klantvriendelijk
– Je bent stressbestendig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
– Je werkt goed samen in een team
– Woonachtig in de regio Utrecht is een pré
– Ervaring in een soortgelijke functie is een pré

Wat bieden wij:
Een leuke en afwisselende baan. Je komt te werken in een gezellig team in een ontspannen sfeer. De locatie, in de natuur en aan het water, maakt deze werkplek extra bijzonder.
Het salaris is tussen de €11,10 en €14,30 vanaf 18 jaar en ouder. Verder gelden er toeslagen (140 en 165%) voor diensten in het weekend en op feestdagen. Ook kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding van €6,- bij een woon-werk afstand van meer dan 10 kilometer. Bij de start van het seizoen krijg je een introductie door de terreinbeheerder. Vervolgens loop je met een ervaren medewerker mee, waarna je zelfstandig (of met een collega) aan de slag kunt. Je krijgt werkkleding en bent verzekerd tijdens de werkzaamheden. Aan het einde van het seizoen organiseren we een personeelsuitje.

Geïnteresseerd?
Stuur een motivatiebrief en CV naar »personeelszaken@recreatiemiddennederland.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Freek Versloot (terreinbeheerder), »f.versloot@recreatiemiddennederland.nl.