Recreatie Midden-Nederland is op zoek naar een
FINANCIEEL CONSULENT – fulltime

Ontspanning, rust, beweging en plezier bieden, dát is ons doel. Zodat iedereen kan genieten van zijn vrije tijd, in vrij toegankelijke en eigentijdse recreatievoorzieningen in het buitengebied. Wij beheren op een klantgerichte en professionele wijze recreatieterreinen, vaarwegen en routes voor onze partners; de schappen en gemeenten in het midden van Nederland. Onze medewerkers doen dat met grote betrokkenheid en enthousiasme. Samenwerking, transparantie en verbinding vinden we belangrijk. Spreekt dit beeld jou aan? Dan zien wij jou graag als onze nieuwe collega.

Wat ga je doen?
Als financieel consulent heb je een veelzijdige functie, met zowel uitvoerende als adviserende werkzaamheden. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn als volgt:

 • Je adviseert en ondersteunt de organisatie op financieel en bedrijfseconomisch gebied en levert een belangrijke bijdrage aan het uitvoeren van de planning en control cyclus.
 • Je draagt zorg voor het opstellen van financiële gegevens en gebruikt deze als input voor het aanleveren van managementinformatie.
 • Je voert de administratie voor de webshop, sluizen en diverse recreatieterreinen.
  Je signaleert risico’s en doet verbetervoorstellen.
 • Je begeleidt, adviseert en ondersteunt budgetbeheerders als het gaat om budgettering, budgetbewaking en bij het opstellen van producten uit de budgetcyclus.
 • Je maakt de vertaalslag van nieuwe ontwikkelingen naar financiële gevolgen.
 • Je stelt de begroting en jaarrekening op en levert de benodigde onderbouwing aan ten behoeve van de accountant.

Wat verwachten wij?

 • Je hebt een afgeronde (financiële) opleiding op MBO+ niveau.
 • Je ziet waar wij ons als organisatie kunnen verbeteren, je komt met verfrissende ideeën en hebt een open en collegiale houding.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en weet van aanpakken.
 • Kennis van de BBV (Besluit Begroting en Verantwoording) is een pré.

Sollicitatieprocedure
Enthousiast? Solliciteer dan direct met CV en motivatiebrief, gericht aan John Kragten, HRM-adviseur, via »personeelszaken@recreatiemiddennederland.nl. Meer weten over deze vacature? Neem contact op met Frans Otten, senior financieel adviseur via 06-15250674.

Reactietermijn tot 5 oktober 2019.

Deze functie is gewaardeerd op schaal 9 (max. € 3.792,89 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband). Daarnaast ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) van 22,37 % van je bruto salaris. Het IKB kun je vrij inzetten voor het kopen van extra verlof, aanvulling op salaris etc. Je kunt hiermee keuzes maken die passen bij jouw levensfase en persoonlijke wensen.

Inschaling vindt plaats afhankelijk van opleiding en werkervaring. Standplaats is Utrecht

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.