Informatie evenementen

Wij zijn u graag van dienst voor allerlei groepsactiviteiten. We bieden u prachtige locaties op de mooiste plekjes van Midden-Nederland, temidden van een fantastische natuur.

» Aanvraag evenement

Wat biedt Recreatie Midden-Nederland?

Wij stellen (een deel van) het terrein beschikbaar voor uw groep, zonodig met parkeerruimte.
U beschikt over de aanwezige (basis) voorzieningen. Extra voorzieningen kunnen worden geregeld.
We overleggen graag bijtijds met u om de mogelijkheden, diensten en ideeën goed af te stemmen.
Daarmee bent u zeker van een geslaagd evenement!

Particulieren en scholen

Zelfs voor familiefeesten en bruiloften is het mogelijk een terrein te huren. Dat kan gaan van een picknick, al dan niet met (gas)barbecue, tot een zwemfestijn of sport & speldag. Vele scholen houden sportdagen op onze terreinen.
Rond de kinderboerderij in Oortjespad kunnen kinderen gebruik maken van het beschikbare materiaal zoals slootjeskisten en werkboeken.

Bedrijven

Ook voor bedrijven zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Of het nu gaat om een productpresentatie voor uw relaties of een bedrijfsfeest met vele duizenden of zelfs een (bedrijfs)circus of kinderkermis.

Op enkele locaties is een organisatiebureau voor evenementen gevestigd. Desgewenst kunt u gebruik maken van de pakketten die zij specifiek voor hun omgeving hebben ontwikkeld. Maatwerk kan ook.

Festivals en beurzen

Incidenteel worden grootschalige evenementen gehouden. Zo zijn er jaarlijks terugkerende dance festivals die geschikt zijn voor duizenden bezoekers.
U kunt ook denken aan een landelijke bijeenkomst, braderie, botenshow, tuinbeurs en kerst- of kofferbakmarkt.

Kosten

Voor een evenement brengen wij u kosten in rekening. Die vormen een bijdrage in de kosten die wij maken.
Voor scholen, families/vrienden en verenigingen zijn er speciale tarieven. De kosten zijn afhankelijk van de omvang van het terreingebruik en van de groepsgrootte.
Op basis van uw aanvraag verschaffen wij graag verdere informatie. Voor een oriëntatie op de mogelijkheden kunt u bij de aanvraag volstaan met de gegevens die bij u bekend zijn.
Wilt u meer weten: stuur dan de aanvraag in. Uiteraard vrijblijvend, maar met het risico dat uw eerste idee steeds meer vaste grond aan de voeten krijgt.

Om de ideeën op gang te helpen vindt u hieronder de links naar enkele terreinen waar regelmatig allerlei evenementen plaatsvinden. U vindt daar een illustratie van de mogelijkheden. Dit is tevens een startpunt voor nadere oriëntatie op deze locatie.
» Loosdrechtse plassen
» Maarsseveense plassen
» Strijkviertel
» Vinkeveense Plassen
» ’t Waal