26-08-2019

Geniet jij wel eens van jouw vrije tijd op en rond de Loosdrechtse Plassen?

Laat ons dan weten wat je ervan vindt!

Samen met gemeente Wijdemeren, MetropoolRegio Amsterdam (MRA) en de regio Gooi & Vechtstreek werken wij aan het verbeteren van cultuur, recreatie en toerisme in het gebied. Om inzicht te krijgen in de bezoekers van het gebied, is  amsterdam&partners in juli gestart gestart met Kerncijfers Bezoekers. Het nieuwe onderzoek wordt grootschalig, continu en op zoveel mogelijk locaties uitgezet onder alle bezoekers van de Metropool Amsterdam.

Zo kunnen wij achterhalen hoe mensen bij het recreatiegebied Loosdrechtse Plassen terecht zijn gekomen en hoe de service en gastvrijheid van het gebied door bezoekers wordt beoordeeld.

Doe mee!

Door de vragenlijst in te vullen, geef je ons inzicht in hoe jij het recreatiegebied Loosdrechtse Plassen ervaart en hoe wij het vrijetijdsaanbod en de voorzieningen kunnen verbeteren. Dus doe mee, klik op de onderstaande banner, vul de lijst in en maak kans op mooie prijzen!

Je kunt ook via SMS de vragen invullen. SMS ‘recreatiemidden-nederland’ naar +31635250055 en je ontvangt de vragenlijst via jouw telefoon.

webbanner