U kunt de aanvraag voor het organiseren van een groepsactiviteit/evenement op één van onze terreinen hier indienen.

De mogelijkheden
De mogelijkheden om door u zelf te organiseren zijn er te veel om op te noemen. Wat dacht u van een nieuwjaarsduik, ijsberenloop, inspiratiedag, discgolf wedstrijden, nachtelijke oversteek, jachthondenproef, kindercircus, vlotten bouwen, aangespannen tocht, eiland voor uw eigen gezelschap, autopresentatie, roeikamp, schaatsbaan in de zomer, brandweeroefening, drakenbootwedstrijden, beroependag, workshop, survival of een competitie beachvolley?

Voor een oriëntatie op de mogelijkheden kunt u met globale invulling volstaan. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de mogelijkheden verder in kaart te brengen.
Weet u al precies wat u wilt, dan verzoeken wij u het formulier volledig in te vullen. Wij kunnen de beschikbaarheid nagaan en verstrekken u een vrijblijvende kostenopgave.

Om u goed te kunnen helpen verzoeken wij u minimaal de velden met een * in te vullen.

NB: in verband met de vakantieperiode van half juli t/m begin augustus kan het zijn dat de behandeling van uw aanvraag langer duurt dan normaal. Wij hopen op uw begrip in dezen. Mocht u een spoedaanvraag hebben, dan kunt u ons het beste telefonisch benaderen: +31 (0)30 29 74 000.