U kunt de aanvraag voor het organiseren van een groepsactiviteit/evenement op één van onze terreinen hier indienen.

De mogelijkheden
De mogelijkheden om door u zelf te organiseren zijn er te veel om op te noemen. Wat dacht u van een nieuwjaarsduik, ijsberenloop, inspiratiedag, discgolf wedstrijden, nachtelijke oversteek, jachthondenproef, kindercircus, vlotten bouwen, aangespannen tocht, eiland voor uw eigen gezelschap, autopresentatie, roeikamp, schaatsbaan in de zomer, brandweeroefening, drakenbootwedstrijden, beroependag, workshop, survival of een competitie beachvolley?

Voor een oriëntatie op de mogelijkheden kunt u met globale invulling volstaan. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de mogelijkheden verder in kaart te brengen.
Weet u al precies wat u wilt, dan verzoeken wij u het formulier volledig in te vullen. Wij kunnen de beschikbaarheid nagaan en verstrekken u een vrijblijvende kostenopgave.

Om u goed te kunnen helpen verzoeken wij u minimaal de velden met een * in te vullen.

NB: In verband met vakantie kunnen aanvragen voor de periode van vrijdag 15 juli t/m zondag 7 augustus 2022 niet of met vertraging worden behandeld. Mocht u een spoedaanvraag hebben, dan kunt u het beste het aanvraagformulier evenement volledig invullen en ons vervolgens telefonisch benaderen: +31 (0)30 29 74 000. Aanvragen voor na deze periode behandelen we op volgorde van binnenkomst.